2015-06-18 16:46:47• hírek • Szatmár.ro

A diákok és a szülők is elismerő oklevelet kaptak

Június 18-án, 9 órakor a Kálvária templomban tartotta a Hám János Líceum a tanévzáró ünnepséget, melyet hálaadó szentmise előzött meg. A szentmisét Ft. Dr. Hankovszky Ferenc püspöki helynök celebrálta, a szentmisét követően pedig a tanárok számára kézbesített elismerő okleveleket, megköszönve a tanévben kifejtett munkájukat.

Ezután következett a tanulmányi oklevelek és az évvégi oklevelek átadása, amelynek keretében nemcsak a diákok, hanem a szülők munkája is elismerésben részesült.  A diákok és a szülők számára az okleveleket és a könyvjutalmakat Ádámkó István Csaba igazgató adta át.

Az Évi Oklevelek átadásakor azokat a diákokat jutalmazták, akik kiemelkedő eredményeket értek el. Ebben a tanévben 263 oklevelet adtak át: a különféle megyei, országos és nemzetközi tantárgyversenyek győztesei számára. E mellett oklevélben részesült az iskola Parázs csapata, akik a lelki élet szervezésében segédkeznek a spirituális atyának, a szeretetszolgálat tevékenységekben és a tehetséggondozó programban résztvevő diákok - a matematika, zene, sport, irodalom és diákszínjátszás terén elért eredményeikért. Oklevélben részesültek azok a szülők és tanárok is, akik részt vettek a családi életre nevelés programban és aktív tagjai az Adsonatum Szülőegyesületnek.

Oklevelet kaptak a legjobb sportolók - a fiú és lány kosárlabdacsapatok játékosai, az I-IV, V-VIII és IX-XII válogatott focicsapatok tagjai, a Harmónia iskolakórus, a Diáktanács aktív, tevékeny diákjai, valamint az Ösvény iskolaújság és Hám Rádió szerkesztői is.

Ebben az évben első alkalommal adták át a MAGIS díjakat. A magis szó az ignáci lelkiség egyik kulcsfogalma. Szó szerinti és átvitt jelentése is ez: Többet, jobban, Isten dicsőségére!

Az iskola vezetősége jutalmazta azokat a diákokat, akik kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el, illetve azokat a tanárokat, akik odafigyeléssel, tudásukkal és személyes példamutatásukkal segítenek a diákoknak, hogy teljesebb emberekké váljanak.

Az idei év díjazottjai: Schefler Barna X. B osztályos tanuló, Schefler Gergő XI.B osztályos tanuló, és Koczinger Éva tanárnő. A tanévzáró ünnepség végén az iskola közössége elbúcsúzott és megköszönte P. Miklós Claudiu SJ spirituális négy éves munkáját, aki a Fülöp-szigeteken folytatja szeptembertől kezdődően szerzetesi szolgálatát.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: